cut-e vám pomůže identifikovat a získat ty nejlepší stážisty

Jste schopni rychle a spolehlivě identifikovat nejlepší studenty, kteří se hlásí na pozici ve vaší organizaci? Vybíráte jen několik kandidátů ze stovek žadatelů každý rok? Chcete nejnovější a přesto cenově dostupné výběrové řízení?

Když přijde na vaše otázky nebo výzvy v oblasti výběru stážistů: cut-e vám umožní nalézt ty nejlepší kandidáty. Čím dříve ve výběrovém řízení zjistíte požadovaný talent a schopnosti tím dříve se můžete soustředit na ty nejlepší lidi. To vám umožní vyplnit pozice těmi kandidáty, kteří přidávají hodnotu vaší firmě, kteří budou, doufejme daleko za hranicemi stáže, jako hodnotní odborníci a manažeři v budoucnu. Dokonce i kandidátům, které jste nemohli přijmout, dodáte pozitivní dojem, že vaše společnost prošla transparentním, spravedlivým a špičkovým výběrovým procesem.

Co je hodnocení stážistů?

Hodnocení stážistů měří, jak je pravděpodobné, že kandidát bude úspěšně absolvovat školení a následně bude pokračovat v podniku. Typicky se posuzují oblasti zájmu, schopnost argumentovat a charakteristiky osobnosti nebo kompetence spolu s jejich přizpůsobením těm, které organizace považuje za důležité. Součástí bývá i prezentace a vhled do pracovní pozice.

cut-e testy schopností pro (před-)výběr

Už roky výzkum ukazuje, že testy schopností předvídají dlouhodobý kariérní úspěch. Existuje několik dalších nástrojů, které jsou při porovnatelném množství vynaloženého úsilí pro rozhodovací proces velmi hodnotné.

Testy schopností scales vyvinula společnost cut-e s nejlepším využitím webových technologií a jsou navrhnuté tak, aby jejich spolehlivá a decentralizovaná realizace byla možná bez přítomnosti dozoru při vykonávání testu. To znamená, že všechny testy jsou online, mohou se použít pro identifikaci potenciálu a jsou obzvlášť vhodné pro efektivní předběžný výber jako součást online procesu náboru zaměstnanců.

Online testy společnosti cut-e zachytávají následující schopnosti:

• matematické myšlení, počítaní;
  • verbální schopnosti;
  • deduktivní uvažování, uznávání standardů efektivity učení;
  • schopnost vykonávat více úloh najednou;
  • krátkodobá paměť;
  • prostorové myšlení;
  • mechanické a technické porozumění;
  • plynulé ovládaní anglického a německého jazyka
Howard Grosvenor, cut-e UK

Pět kroků k vytvoření větší hodnoty z vašeho programu pro stážisty

Získání poznatků od zaměstnavatelů ve Velké Británii, kteří ve velkém nabízí programy pro mladé. Howard Grosvenor vysvětluje, jak vytvořit program/stáž, který bude zaměstnávat a rozvíjet nadšené a odhodlané mladé lidi, kteří vás odmění produktivitou, angažovaností a loajalitou.

Využití stážistů k rozvoji různorodosti pracovní síly

Přečtěte si, jak programy pro mladé/stáže, pomáhají rozvíjet různorodější pracovní sílu a přináší talent do podnikání dříve. Při pokrytí přitažlivosti, hodnocení a vývoje vzdělávání pro mladé, dokument shrnuje překážky a možností pro vytvoření různorodosti v pracovním prostředí skrz stážisty. Dokument obsahuje případovou studii, jak se Siemens úspěšně naučil porozumět své skupině uchazečů a co to pro ně znamená, jako pro společnost patřící mezi největší poskytovatele stáží a programu pro mladé v Evropě..

Stručné informace o nástrojích hodnocení od společnosti cut-e

Osobnostní dotazníky pro stážisty od společnosti cut-e

shapes je online dotazník, který zachytává charakterové vlastnosti, postoje a motivy kandidáta, které jsou definované jako žádoucí pro danou práci. Adaptivní online dotazník je možné vyplnit za 10 minut a poskytuje spolehlivý základ pro rozhodnuti o výběru.

Bezproblémová integrace s vašim HR/IT systémem

Všechny procesy, které nabízí společnost cut-e, se mohou bez problémů integrovat do Vašich systémů řízení žádostí, hodnocení nebo HR systémů (např. Taleo, SAP-HR, Lumesse EasyCruit, i-GRasp Talentlink atd.). A samozřejmě, vše má vzhled a dojem Vaší společnosti, takže uchazeči mají příjemnou zkušenost.

Testy a dotazníky: ve více jako 40 jazycích

Abychom zaručili konzistentnost a spravedlnost kandidátům, kterých rodný jazyk není čeština, tak jsou naše dotazníky k dispozici ve více jak 40 jazycích. Hledáte konkrétní jazyk? Ve vyhledávači produktů si ověřte dostupnost jazyka všech hodnocení společnosti cut-e.

Udělejte více pro své stážisty

Pomocí career GPS vyvinula společnost cut-e platformu, která umožňuje absolventům škol zjistit, který vzdělávací program jim nejlépe vyhovuje, a to prostřednictvím online testů a motivačních a zájmových dotazníků. Jen co kandidát projde skrz různé nástroje, zobrazí se vhodné studijní kurzy a nebo pozice pro stážistů. Netrvá to dlouho a bude to i velmi zábavné.

Zahrnutí na míru vytvořeného career GPS do záložky Kariéra na vaší webové stránce vám umožní označit vaší společnost jako atraktivního zaměstnavatele, zlepšit přehled o specifických programech pro stážisty nebo rozšířit portfólio kandidátů.