Zvyšování kvality a udržení absolventů

Sam Shepherd porovnává míru retence přijatých absolventů před a po ukončení studia a navrhuje proces hodnocení absolventů Jurys Inn. Výsledky: Kvalita náboru je lepší; Zaměstnanci zůstávají déle; Počet kariérních postupů po programu se zvýšil.

"cut-e s vámi spolupracuje, aby se ujistil, že je strategie naprosto správná a vhodná. "

Společnost cut-e spustila novou psychometrickou komunikační hru, která je zcela přizpůsobitelná: chatAssess.

Tento účinný nástroj situačního chování využívá způsob instant messagingu takových aplikací, jako je například WhatsApp či Facebook Messenger, aby určil kandidátovy silné stránky, osobnostní charakteristiky a schopnosti. Testování zabere zhruba 6 – 15 minut a bylo vyvinuto za účelem raného screeningu, přilákání a náboru absolventů a stážistů. Toto hodnocení se podobá populárním chatovacím platfomám, které jsou použitelné na smartphonech. Právě to ho dělá atraktivním, zajímavým a pro kandidáty realistickým. Zároveň umožňuje testování prostřednictvím populárního formátu.