Zkušenost a profesionalita společnosti cut-e v oblasti maloobchodu a pohostinství

cut-e zná charakteristiky specifické pro maloobchodní sektor a jejich dopad na rozhodnutí o talentu. Vycházíme z našich zkušeností z oboru a řady špičkových a silných psychometrických hodnocení, které pomáhají našim klientům navrhnout efektivní screeningové, náborové a vývojové procesy.

Rychle se pohybující maloobchodní odvětví zaměřené na zákazníky má velmi specifické atributy, které ovlivňují rozhodování o talentu. Zaměstnávání je rychlé a talentové týmy jsou malé, efektivní a vysoce odborné a potřebují podporovat lokální náborové týmy při přijímání rozhodnutí o náboru. Identifikace relevantních dovedností, jako je orientace na služby a řešení pro klienty s přímým prodejem a příjmem, je zásadní při hodnocení maloobchodních pracovních míst. Všichni kandidáti jsou potenciálními zákazníky, takže je zde ještě větší tlak, aby měli pocit, že se s nimi zacházelo spravedlivě. Identifikujte a zapojte ty nejvhodnější talenty, co nejdříve a informujteje o dalším rozvoji budoucích lídrů v maloobchodním sektoru.