cut-e má prokazatelnou zkušenost se spoluprací s leteckými společnostmi

cut-e má osvědčené zkušenosti s podniky, mezi které patří i některé nejuznávanější letecké společnosti na světě, a to ve všech oblastech jejich podnikání. Ať už s personálem na zemi, letovými analytiky, palubními průvodčími, učiteli, piloty nebo řediteli. cut-e má zkušenosti s provozováním efektivních náborových procesů.

Stále vzrůstá tlak na přilákání a získání těch nejlepších lidí do leteckého průmyslu, přičemž současně snižuje náklady a čas na nábor. Společnosti potřebují jak osvědčené a udržitelné postupy náboru, tak i výběrové nástroje, které pracují v různých zeměpisných oblastech, ve více jazycích a mohou být podporovány relativně malým interním týmem pro nábor pracovníků. Solidní přitažlivost, nábor a angažovanost jsou více než jen nástroje, které se rozhodnete použít.

White Paper o vybíráme ty nejlepší piloty

White Paper "Síla predikce hodnocení pilotů" vysvětluje, jak mohou náboráři aerolinií vybírat piloty pomocí předvídání toho, kteří kandidáti budou svoji roli plnit bezpečně a úspěšně. Článek zdůrazňuje, že stejně jako praktické dovednosti potřebné k řízení letadla, potřebují piloti také operační a motivační kompetence, aby byli úspěšní.

Klienti leteckého průmyslu, kteří spolupracují s cut-e

Víme, co potřebujete:

• Řada přizpůsobitelných a přizpůsobivých nástrojů pro mnoho specializovaných rolí, jako jsou řídící letového provozu a piloti, i pro obecnější role, jako je call centrum nebo prodejní asistenti - ale pro všechny s "leteckým vzhledem a pocitem"
  • Online, mobilní hodnocení, která mohou být dodána bez dozoru při screeningu nebo výběru uchazečů.
  • Široká jazyková dostupnost nástrojů a globální podpora, když ji potřebujete
  • Dodavatel s garancí, realizace a závazku a důvěryhodnost, pro získání jistoty, že pracujete s nejlepšími v dané oblasti - a že spolupracuje se zavedenými společnostmi a podniky v rychlém růstu
  • Osvědčená integrace s ATS a HRI

Naše zkušenosti v oblasti letectví - a co pro vás můžeme udělat

• Definujte nebo upřesněte kompetence pro nabízené role
  • Zmapujte naše testy a nástroje pro vaše role a v případě potřeby navrhněte alternativní hodnocení - a vytvořte si vlastní nástroje
  • Přizpůsobte si své hodnocení tak, aby se projevila vaše vlastní firemní identita
  • Proveďte pilotní nebo zkušební testování, abyste umožnili případné přizpůsobení procesu - a prokázali tím účinnost tohoto přístupu
  • Integrujte se stávajícím systémem ATS nebo HRIS
  • Zkontrolujte proces a zjistěte zda vám nabízí výhody, které očekáváte a budete potřebovat
  • Analyzujte své údaje a vytvořte si vlastní interní měřítka - a zároveň zajistěte přístup ke všem našim normativním datovým sadám
  • Sdílejte nejnovější trendy, naše pozorování a současné výzkumné myšlení, které vytváří hodnocení

cut-e Global Aviation Talent Summit

cut-e zahájil druhý global Aviation Talent Summit v říjnu 2016. Tento summit byl sponzorován společností Etihad. Jednalo se o dva dny plné skvělých prezentací, networkingu a případových studií.

Zde můžete nalézt užitečné odkazy týkající se tohoto tématu (v anglickém jazyce):

Dubai Duty Free o cut-e

"Od té doby, co jsme přijali on-line nástroje společnosti cut-e pro hodnocení, jsme dokázali ušetřit značné množství času a zdrojů při hledání správných lidí pro naši společnost."

easyJet o cut-e

”Společně se společností cut-e a našimi vysoce výkonnými členy palubní posádky jsme vyvinuli dotazník situačního chování, který nám nyní poskytuje skvělé hodnocení úspěchu, která souvisí s kulturou letecké posádky EasyJet."

Finnair o cut-e

”cut-e nástroje nám pomohly vytvořit strukturovanější a přesnější nábory pilotů a letecké posádky, a to s pomocí na míru vytvořenými kompetenčními modely a moderní online psychometrií.”