Cut-e má prokazatelnou zkušenost se spoluprací s leteckými společnostmi

cut-e má osvědčené zkušenosti s podniky, mezi které patří i některé nejuznávanější letecké společnosti na světě, a to ve všech oblastech jejich podnikání. Ať už s personálem na zemi, letovými analytiky, palubními průvodčími, učiteli, piloty nebo řediteli. cut-e má zkušenosti s provozováním efektivních náborových procesů.

Stále vzrůstá tlak na přilákání a získání těch nejlepších lidí do leteckého průmyslu, přičemž současně snižuje náklady a čas na nábor. Společnosti potřebují jak osvědčené a udržitelné postupy náboru, tak i výběrové nástroje, které pracují v různých zeměpisných oblastech, ve více jazycích a mohou být podporovány relativně malým interním týmem pro nábor pracovníků. Solidní přitažlivost, nábor a angažovanost jsou více než jen nástroje, které se rozhodnete použít.

Klienti leteckého průmyslu, kteří spolupracují s cut-e

White Paper cut-e

Schopnost předvídat při hodnocení pro výběr pilotů

Tento dokument zvaný White Paper vysvětluje, jak náboráři aerolinií mohou vybrat piloty pomocí predikce,  a objevit tak kandidáty, kteří bezpečně a úspěšně splní různé požadavky pro danou roli. Stejně tak je třeba odhalit i praktické zkušenosti potřebné pro řízení letounu, White Paper zdůrazňuje:

• Interaktivní kompetence (leadership, týmová práce a interpersonální dovednosti k řízení posádky a spolupráce s kontrolními věžemi, pozemní posádkou, řízením letového provozu a s dispečery letu; schopnost poskytnout jasné pokyny a instrukce, řešit konflikty a převzít zodpovědnost v případě hrozby, chyby či neštěstí).
  • Operační kompetence (orientace na bezpečnost; situační uvědomění; schopnost odhalovat a řídit chyby; rozhodování; plánování a organizování zákaznické i obchodní orientace).
  • Motivační kompetence (sebeovládání; sebeovládání; asertivita; odolnost; motivace; odolnost vůči stresu a seberozvoj).

Víme, co potřebujete:

• Řada přizpůsobitelných a přizpůsobivých nástrojů pro mnoho specializovaných rolí, jako jsou řídící letového provozu a piloti, i pro obecnější role, jako je call centrum nebo prodejní asistenti - ale pro všechny s "leteckým vzhledem a pocitem"
  • Online, mobilní hodnocení, která mohou být dodána bez dozoru při screeningu nebo výběru uchazečů.
  • Široká jazyková dostupnost nástrojů a globální podpora, když ji potřebujete
  • Dodavatel s garancí, realizace a závazku a důvěryhodnost, pro získání jistoty, že pracujete s nejlepšími v dané oblasti - a že spolupracuje se zavedenými společnostmi a podniky v rychlém růstu
  • Osvědčená integrace s ATS a HRI

Naše zkušenosti v oblasti letectví - a co pro vás můžeme udělat

• Definujte nebo upřesněte kompetence pro nabízené role
  • Zmapujte naše testy a nástroje pro vaše role a v případě potřeby navrhněte alternativní hodnocení - a vytvořte si vlastní nástroje
  • Přizpůsobte si své hodnocení tak, aby se projevila vaše vlastní firemní identita
  • Proveďte pilotní nebo zkušební testování, abyste umožnili případné přizpůsobení procesu - a prokázali tím účinnost tohoto přístupu
  • Integrujte se stávajícím systémem ATS nebo HRIS
  • Zkontrolujte proces a zjistěte zda vám nabízí výhody, které očekáváte a budete potřebovat
  • Analyzujte své údaje a vytvořte si vlastní interní měřítka - a zároveň zajistěte přístup ke všem našim normativním datovým sadám
  • Sdílejte nejnovější trendy, naše pozorování a současné výzkumné myšlení, které vytváří hodnocení

cut-e Global Aviation Talent Summit

cut-e zahájil druhý global Aviation Talent Summit v říjnu 2016. Tento summit byl sponzorován společností Etihad. Jednalo se o dva dny plné skvělých prezentací, networkingu a případových studií.

Zde můžete nalézt užitečné odkazy týkající se tohoto tématu (v anglickém jazyce):

cut-e global aviation talent summit
Logo Dubai Duty Free

Dubai Duty Free o cut-e

"Od té doby, co jsme přijali on-line nástroje společnosti cut-e pro hodnocení, jsme dokázali ušetřit značné množství času a zdrojů při hledání správných lidí pro naši společnost."

Logo easyJet

easyJet o cut-e

”Společně se společností cut-e a našimi vysoce výkonnými členy palubní posádky jsme vyvinuli dotazník situačního chování, který nám nyní poskytuje skvělé hodnocení úspěchu, která souvisí s kulturou letecké posádky EasyJet."

cut-e client Finnair

Finnair o cut-e

”cut-e nástroje nám pomohly vytvořit strukturovanější a přesnější nábory pilotů a letecké posádky, a to s pomocí na míru vytvořenými kompetenčními modely a moderní online psychometrií.”