Tento trénink byl připraven pro stávající klienty cut-e za účelem podrobného zjištění, jaké nástroje online psychometrie cut-e nabízí, jak s nimi správně zacházet, co vlastně který test měří, jaké základní údaje lze vyčíst z kompetenčních a motivačních dotazníků, jak sestavit vhodnou testovou baterii a jaké volit typy reportů.

Klíčové body

• Rozbor základních klíčových pojmů z oblasti psychometrie
  • Seznámení se s kompletním portfoliem testů a dotazníků cut-e
  • Rozbor výsledných zpráv jednotlivých testů a dotazníků
  • Zjištění míry vypovídací hodnoty u kompetenčních a motivačních dotazníků
  • Instrukce, jak se rychle orientovat v typech výsledných reportů
  • Rady, jak sestavit správnou testovou baterii na jednotlivé pozice -
    vč. praktického nácviku
  • Správná volba reportů a postup při jejich generování

Přínosy

• Kompletní orientace v portfoliu testů cut-e
  • Kompletní orientace v portfoliu dotazníků cut-e
  • Schopnost správného sestavení testové baterie
  • Správná volba výsledných reportů (zpráv)

Pro koho je trénink určený

Vedoucí školení, Filip Hrkal, vám na začátku kurzu samozřejmě poskytne veškeré potřebné teoretické informace a zasvětí vás do psychometrických pojmů, které se budou během školení vyskytovat a které budete i dále, jako certifikovaní uživatelé používat. Školení se však odehrává především v praktických ukázkách, kdy jsou představovány jednotlivé testy a dotazníky a zdůrazněny možnosti jejich využití. Trénink je určen pouze klientům cut-e, kteří již absolvovali trénink: Administrace systému mapTQ a/nebo Interpretace výsledků psychometrie a jejich propojení s behaviorálním pohovorem (BEI/CBI). Trénink je vhodný zejména pro HR odborníky, liniové manažery a všechny, kteří budou v rámci náboru s cut-e testy a dotazníky pracovat.

Cena a délka kurzu

Školení je celodenní, začíná v 9:00, konec bývá cca v 16:30 (během školení je samozřejmostí lehké občerstvení, včetně oběda)

Cena tréninku je 3.990 CZK + DPH / osoba

V případě interních tréninků pro firmy je cena 22.490 CZK + DPH

Kapacita tréninku: max. 8 osob

Cena zahrnuje všechny tréninkové materiály a v případě školení v prostorách cut-e i občerstvení

Máte-li o trénink zájem, registrujte se, prosím zde.

Seznam certifikovaných uživatelů: Detailní orientace v nástrojích a výstupních zprávách cut-e - kliknutím zobrazit

Níže naleznete seznam registrovaných Certifikovaných uživatelů cut-e, kteří absolvovali trénink: "Detailní orientace v nástrojích a výstupních zprávách cut-e" a úspěšně jej zakončili závěrečnou zkouškou.

Seznam je neustále rozšiřován o nové absolventy!

(připravujeme)

Kontaktujte nás na +420 251 552 087+420 251 552 087