O tréninku:

Exkluzivně ve spolupráci s VŠE v Praze - katedrou personalistiky

Pětidenní trénink (rozsah 32 hodin výuky + 20 hodin osobní přípravy) vyvinutý spolu s kolegy z Norska, Švédska, Švýcarska, Německa, USA, Velké Británie a Irska, v České republice navíc jako jediný akreditovaný VŠE v Praze, pod záštitou katedry personalistiky (viz kp.vse.cz), a vedoucí katedry prof. Ing. Zuzany Dvořákové, CSc.

Trénink je zakončený závěrečnou celodenní zkouškou, pod vedením Mgr. Václava Coubala (m.j. spoluzakladatel cut-e na regionu CEE, certifikovaný assessor DeWitte&Morel a Evropské komise, autor několika učebnic s tématikou HRM a řady odborných publikací), a to z těchto oblastí:

•     Psychometrie (psychodiagnostika), historie, současnost, teorie a metodologie
  •     Administrace online psychometrie
  •     Orientace v komplexním portfoliu současných psychometrických nástrojů
  •     Interpretace výsledků online psychometrie

Úspěšní absolventi získají potvrzení o absolvování a certifikát.

Během tréninku budou, mimo jiné, probírána následující témata:

• Jak mám přesně identifikovat, co přispívá k tomu, aby daná osoba byla úspěšná v dané pracovní pozici (kompetenční profilování)?
  • Jak mám použít psychometrii tak, aby uspořila čas a přinesla přímé i nepřímé finanční úspory a zisk?
  • Jak mám používat (online) assessment, abych získal/a přesně ty informace, které potřebuji?
  • Testy a dotazníky - jak fungují a co dokáží? Co je reliabilita, validita, objektivita, adalloc system?
  • Jaká kritéria jsou důležitá při výběru online assessment produktů?
  • Jak bezpečný a spolehlivý je dnešní online assessment?
  • Jak mám poskytnout správnou zpětnou vazbu z assessmentu?

Tým složený z našich konzultantů, psychologů a HR manažerů vás bezpečně provede výše uvedenými otázkami, a to na konkrétních příkladech. Před zahájením kurzu navíc absolvujete jak relevantní dotazníky, tak testy. Následně si vyzkoušíte podání zpětné vazby v praxi, čímž dále upevníte a "zažijete" to, co jste se naučili.

Samozřejmostí je ucelená baterie materiálů v tištěné i elektronické podobě, kterou si každý účastník kurzu odnese.

Pro koho je trénink určený?

Tento trénink je vhodný jak pro HR manažery a zaměstnance HR oddělení,  kteří zajišťují nábor a rozvoj zaměstnanců, tak pro liniové manažery, kteří s diagnostikou pracují. Trénink je také doporučen HR poradcům a konzultantům, kteří chtějí dále prohloubit své znalosti.

Kde trénink probíhá?

Trénink je realizován ve vlastních plně vybavených školících prostorách cut-e, v Praze (v případě zaplnění tréninku pouze jedním klientem je možné realizovat i v jiném zvoleném místě). Počet účastníků je limitován na minimálně šest a maximálně osm. Během tréninku je zajišťeno kompletní občerstvení.

Jaká je cena tréninku?

Cena tréninku je 34 500 CZK/účastník + aktuální sazba DPH a obsahuje všechny tréninkové materiály a občerstvení (vč.obědů) během školení.

Mám o trénink zájem. Jak se mohu zúčastnit?

Je to jednoduché - stačí si včas zarezervovat místo!  Kontaktujte nás ještě dnes!

Reference ze společnosti KPMG ke staženízde.

Seznam certifikovaných uživatelů - kliknutím zobrazit

Níže naleznete seznam Certifikovaných uživatelů cut-e, kteří absolvovali čtyřdenní trénink: „Aplikace online psychometrie při náboru a rozvoji zaměstnanců" a úspěšně jej zakončili závěrečnou celodenní zkouškou.

Seznam je neustále rozšiřován o nové absolventy!

/připravujeme/