Naše zkušenosti s integrací

cut-e má bohaté zkušenosti s integrací produktů s mnoha HR informačními systémy (HRIS) a systémy sledování žadatelů (ATS) - a to jak v interních systémech, tak v systémech třetích stran. Naše produkty spolupracují s těmito systémy bezproblémově, takže získáte potřebné informace ve formátu a místě, kterém potřebujete.

Spolupracovali jsme s desítkami poskytovatelů systémů talent managementu a pomáhali s jejich integrací, tudíž přesně víme, jak na to. Ať už již máte zavedený systém správy talentů, nebo v současné době hledáte systém na podporu náboru a řízení zaměstnanců, promluvte si s námi o tom, jak můžete své informace z hodnocení integrovat tím, že je uložíte a zpřístupníte v jednom systému.

Partner [EN]

cut-e, člen Gold level of Oracle PartnerNetwork (OPN), je držitelem Oracle Validated Integration za svoje online hodnotící nástroje

Benefity bezproblémové integrace

Mnoho firem investovalo mnoho nákladů do zavedení ATS systému (Applicant Tracking System) nebo HRIS systém (HR informační systém) s cílem maximalizovat efektivitu procesů podporujících nábor a HR. Online hodnocení je též rozšířené, ale firmy se stále snaží spojit tento proces a data. Potřeba pro integraci existuje v případě, že chcete umožnit plynulý tok dat z hodnocení do existujících systémů. Benefity: bezproblémová uživatelská zkušenost pro kandidáty a zvýšení standardizace a kvality. Můžete nám důvěřovat, cut-e Vám dodá hladkou a spolehlivou integraci opírající se o IT zručnosti, HR a zručnosti řízení projektů.

ATS and HRIS systems cut-e has integrated with

Kontrolní seznam: jak zabezpečit bezproblémovou integraci vašeho online hodnocení do ATS/HRIS

Pokud jde o integraci online hodnocení, testů a dotazníků do vašeho ATS nebo HRIS systému, sledování záznamů, odborné znalosti a vědomosti jsou klíčovými faktory úspěchu spolu se základními nezbytnostmi projektového řízení a komunikačními schopnostmi.

cut-e má rozsáhlou historii projektů integrace s desítkami implementací do velkých či malých ATS a HRIS systémů. Můžete se opřít o naše zkušenosti a podívat se, co se ukázalo jako důležité prodiskutovat, častá úskalí a překážky a co víme, že určitě přispívá k úspěchu.

Po zvážení těchto oblastí se zeptejte svého dodavatele hodnocení na jeho schopnost podpořit vás v integraci.

Co vyžaduje integrace?

Úspěšná integrace obvykle vyžaduje ATS nebo HRIS platformu pro zvaní kandidátů do systému online hodnocení, dodání hodnocení a reportů a ukládání výsledků na základě vašeho předdefinovaného procesu hodnocení.
Na rozdíl od mnohých dodavatelů hodnocení toto umíme dodat a poskytnout kandidátovi bezproblémový zážitek z testování. Díky SSO (Single Sign-On), kandidát přichází do styku pouze s jedním systémem pomocí jednoho ověřeného přihlášení. V takové situaci HRIS nebo ATS platforma poskytuje workflow a cut-e obsah hodnocení. V některých organizacích, jsme integrovali cut-e hodnocení i do ATS (jako součást výběrového procesu) a i do HRIS (jako součást post-hire nebo 360° zpětné vazby).

Úspěšná integrace si též vyžaduje jasně definovaný proces hodnocení a osvědčené znalosti a zkušenosti v oblasti technických norem datového rozhraní HR-XML, bezpečnosti a ochrany osobních údajů, kterým tyto projekty čelí. cut-e má v tomto směru bohaté zkušenosti a odborné znalosti.

V neposlední řadě je integrace úspěšná, pokud systém pracuje tak, jak klient požaduje a zároveň umožňuje přiměřené hodnocení pro různé pracovní profese - ideálně celou řadu testů a dotazníků pro jednotlivé typy pracovních pozic, úrovně pozic, pro testovaní různých dovedností, schopností a osobnostních dimenzí, které jsou důležité pro danou pracovní pozici. Byť úspěšný znamená spolupracovat s dodavatelem, který poskytuje takové hodnocení, které skutečně použijete nebo chcete použít v budoucnu. Dokonce i předaplikační testování, jako je Realistic Job Preview (RJP) a Dotazníky situačního rozhodování lze integrovat, pokud to Váš proces hodnocení vyžaduje. A cut-e ví jak na to!

Vybraní klienti, kteří používají technickou integraci od společnosti cut-e

Věděli jste to? Výsledky Assessment Barometer ukazují:

• Data o talentech analyzuje téměř polovina organizací. 45 % společností naznačuje, že má ve své organizaci aktivní Big Data projekty.
  • Využití ATS systémů: 23 % respondentů, kteří pracují s Big Data projekty využívají Applicant Tracking System.
  • Integraci nejvíc využívají ve Švédsku, Francii, Irsku a na Slovensku, kde téměř třetina společností využívá ATS systém.
  • Z těch společností, které využívají ATS systém má jen 28 % integrované online hodnocení v systému.