cut-e je špičkou v oblasti online hodnocení

cut-e představuje absolutní špičku Online Psychometrie (Online Assessmentu) - ať již na PC, notebooku, tabletu, nebo chytrém telefonu. Vaši kandidáti jsou u nás v popředí - chceme, aby jejich zážitek z psychodiagnostiky byl pozitivní, férový a rovněž uživatelsky příjemný. Zaměstnavatelé dlouhá léta požadovali, aby bylo možné psychometrii absolvovat na mobilních zařízeních. To je technicky relativně snadné, po odborné stránce však velmi složité. Je totiž nutné zachovat odbornost a přesnost měření. A také zajistit, aby se testy a dotazníky správně zobrazily na více než 4000 druzích zařízení.

Jaké by tedy mobilní testování mělo být? Jak by měly vypadat "mobilní" strategie náboru? Jaká je role HTML5? Jak postupují naši klienti a jak jim cut-e pomáhá?

"Checklist" Jste připraveni na mobilní assessment?

Abyste mohli být "testově mobilní" je potřeba znát několik klíčových údajů. Napište nám a my se vám obratem ozveme. Také vás včas budeme informovat o dostupnosti nových mobilních nástrojů.

ready for mobile assessment?

Mobilní psychometrie: Víte, že...?

• 360° zpětná vazba cut-e byla prvním nástrojem, který byl již v roce 2013 plně adaptován pro chytré mobilní telefony a tablety.
  • Osobnostní a motivační dotazníky (shapes a views) jsou plně k dispozici v "mobilní" verzi v ČR od roku 2015.
  • Dotazník důvěryhodnosti squares, stejně jako dotazníky situačního chování (Situational Judgement Questionnaires) je rovněž možné aktivovat pro mobilní verze.
  • Numerické a verbální testy jsou od dubna 2016 rovněž k dispozici v mobilní verzi, a to včetně všech důležitých podverzí (industry, admin, finance).
  • A co je nejdůležitější? Klienti sami mohou rozhodnout, zda bude verze kandidátům dostupná i v mobilní verzi. Toto je klíčový faktor v zajištění duchu "fair-play" - Protože kandidáti dostanou šanci podat co nejlepší možný výkon, a to co nejpříjemněji, jak to jen jde.
Achim Preuss

Dopad mobilních technologií na online psychometrii

Dr. Achim Preuss, spoluzakladatel cut-e, vysvětluje v následujícím rozhovoru, jaký vliv mají moderní technologie a mobilní assessment na strategie náboru talentů a talent management.

Od počátku internetové revoluce se svět změnil. Více než 90% uchazečů hledá práci na mobilních zařízeních, chytrých telefonech a tabletech. Je jasné, že mobilní technologie otevřely nové dveře online assessmentu.

Jak dnes cut-e pomáhá klientům upravit strategie online assessmentu tak, aby využili zítřejších výhod?

Siemens jde mobilní cestou!  A drží tak tempo s kandidáty

Siemens, jako jedna z prvních společností na světě, spustil mobilní assessment. Jak a čím v Siemensu začali? Jaká kritéria byla stanovena jako nejdůležitější? A jak se příběh "testujeme mobilně" dále vyvíjel?

“Víme, že se portfolio našich potenciálních kandidátů mění. Mají rádi technologie, používají mobilní zařízení jako hlavní nástroj přístupu k internetu. A protože máme vyzkoušen online assessment cut-e, rozhodli jsme se, že společně vyvineme první mobilní "smart" psychometrické nástroje.

Ms Ulrike Assmann, SPE (Siemens Professional Education)

Siemens