Reference Outcome Health

"What cut-e really brought to the table for us was a way to enable a more data driven mindset that would allow for us to more accurately and efficiently target the right people."

Jason Kemp, Talent Agent

Řešení:
  • Better selection decisions
  • Specifying job requirements
  • Technical Integration
Detaily projektu:

Integrate with ATS system and measure specific success criteria to identify best-fit candidates early on

Integration of shapes and views into client’s applicant tracking system to enable assessment of candidates for its member solutions executive roles to be made in the early stages of recruitment. The role success profile was created through job analysis and the assessment tools used matched to this so that the competencies and values needed by successful applicants are measured. Full client branding included throughout the assessment.

Je klientem v:
Spojené státy Americké
Průmyslové odvětví:
Zdravotnictví a farmacie, Služby

Optimalizace náborového "pipeline"

Outcome Health využívá hodnocení cut-e. To umožnilo společnosti Outcome Health se přesně a efektivně zaměřit na ty správné lidi pro společnost. Výsledky srovnávací studie ukazují, jak efektivně testy cut-e podporují jejich náborový proces: Chování více než 89% ze 100 přijatých lidí bylo přesně předpovězeno použitím nástrojů cut-e."

Related documents

Reference Finder