Nejpokrokovější psychometrické nástroje pro HR

Několik let po svém založení se společnost cut-e etablovala jako nejpokrokovější poskytovatel on-line psychometrických nástrojů pro HR diagnostiku na světě.

Kreativní a snadno srozumitelná podoba nástrojů, jasné, přehledné a uživatelsky příjemné výsledné zprávy a přitom přísně vědecké vyhodnocení charakterizují naše řešení a zajišťují dlouhodobý úspěch našich klientů.

Společnost cut-e dnes ve světě ročně realizuje přes 12 miliony on-line hodnocení (!) a podporuje HR rozhodnutí svých klientů tím, že jim poskytuje rychlé, spolehlivé a smysluplné informace.

Naše hodnoty: smart. valid. preferred = chytré, spolehlivé a preferované HR řešení

Pevně věříme, že psychometrie představuje chytré a spolehlivé řešení pro HR. Tím přináší výrazný přínos pro osobní úspěch a úspěch celé organizace. Přínos, který žádné jiné prostředky nemohou v takové míře a za daných podmínek zaručit. Zaměřujeme se na neustálé vytváření a zlepšování již tak vysoce inovativních postupů, abychom přinesli výhody on-line psychometrie našim klientům a lidem, které našimi nástroji hodnotíme. Naše diagnostika se tak stává preferovaným nástrojem odborníků na řízení lidských zdrojů.

Zákazník na prvním místě - přesvědčte se sami...

Všechno, co děláme, závisí na poptávce našich zákazníků. Zákaznický servis pro nás znamená identifikování potřeb našich zákazníků a poskytování optimálních řešení pro tyto potřeby. Budování silného a dlouholetého vztahu se zákazníky, dodání jasné přidané hodnoty za vynaložené peníze, žádné příkazy a zákazy a především opravdu partnerský přístup - to vše nás odlišuje od našich konkurentů. Přesvědčte se sami...

Upouštění od tradic tam, kde existuje lepší cesta

Tradice zachováme jen tam, kde není lepší cesta. Pokud ale lze zlepšit standardní přístupy a vytvářet hodnotnější a efektivnější způsoby měření lidských faktorů, pak pryč s tradicí! Vývoj je pro nás hlavní řídící silou. Uvítáme nekonvenční nápady a jsme stále připraveni se učit a růst společně s našimi zákazníky.

Integrita v osobní i pracovní oblasti

Ve společnosti cut-e je integrita v osobní i pracovní oblasti nejdůležitější. Jednáme s lidmi spravedlivě a s respektem. Vytváříme příležitosti pro učení a vývoj. Zaměřujeme se na dovednosti, znalosti, myšlenky a nápady, ne na hierarchii. A práce nás baví. Opravdu hodně!

Nejvyšší vědecké standardy

Všechny naše nástroje jsou vyvinuty podle nejpřísnějších a nejmodernějších vědeckých standardů. Naše měření jsou spolehlivá, objektivní a validní. Neustále naše nástroje sledujeme a zlepšujeme. Na projektech psychometrického výzkumu spolupracujeme i s našimi klienty a především s vybranými univerzitami. Na celé řadě univerzit pak máme vlastní odborné předměty, v nichž aktivně spolupracujeme se studenty.

Naši zakladatelé

Společnost cut-e byla založena v roce 2002 Andreasem Lohffem a Achimem Preussem a v součané době zaměstnává přes 250 odborníků na celém světě.

Andreas Lohff

Generální ředitel, spoluzakladatel

Andreas vedl úspěšné HR projekty pro společnosti jako IBM, DaimlerChrysler, Dow Chemicals, Beiersdorf, Henkel a Allianz. Je odborníkem zejména v oblasti kompetenčního modelování, diagnostiky a rozvoje top managementu a online psychometrické diagnostiky. Andreas úspěšně absolvoval psychologii na Christian-Albrecht-University v Kielu (Německo).

Kariéru zahájil u NISOB, u německé poradenské firmy v oblasti pracovní psychologie. V roce 1989 založil dceřinnou společnost SHL Group plc v Německu. Ve své poslední funkci u SHL byl Evropským ředitelem pro rozvoj produktu, prodeje a marketingu.

V říjnu 2002 založil spolu s Achimem Preussem dnes již nadnárodní skupinu cut-e. V cut-e je Andreas odpovědný za marketing, prodej a rozvoj mezinárodní partnerské sítě. Vede také rozsáhlé HR poradenské projekty a Assessment centra pro národní i mezinárodní klienty jako BASF, Deutsche Telekom, EnBW a OSN. Hovoří anglicky a německy.

Dr. Achim Preuss

Dr. Achim Preuß

Ředitel výzkumu a vývoje, spoluzakladatel

Během své dlouhé praxe (od roku 1989) v obchodní psychologii a aplikované výpočetní technice stál Achim za celou řadou úspešných HR projektů a poradenství pro společnosti jako Beiersdorf, Credit Suisse, DaimlerChrysler, L'Oreal, 3M, a Siemens. Je odborníkem především v oblasti analýzy práce, kybernetiky a e-HR (IT spojené s online náborem a rozvojem zaměstnanců). V průběhu let publikoval řadu článku o kybernetice, e-HR a metodologii úspěšné predikce on-line diagnostiky.

Achim studoval psychologii a doktorát získal z aplikované výpočetní techniky. Tři roky pracoval jako odborný asistent na oddělení obchodní/pracovní psychologie na Universitě v Jeně. Po několika letech působení v poradenské sféře nastoupil v roce 1996 u SHL Group plc (v 90. letech vedoucího poskytovatele  psychometrických nástrojů). Ve své poslední funkci u SHL byl evropským ředitelem rozvoje produktu a IT-služeb. V říjnu 2002 založil spolu s Andreasem Lohffem dnes již nadnárodní skupinu cut-e.

V cut-e Achim odpovídá za IT systémy a rozvoj produktů, infrastrukturu a technologickou síť. Vede také velké online diagnostické projekty pro klienty cut-e jako je např. Commerzbank, Volkswagen, Bertelsmann, Siemens a Randstad. Hovoří anglicky a německy.