Máte zájem o využití nástroje online hodnocení od společnosti cut-e ve vašem výzkumu?

Pracujete na své bakalářské, diplomové či dizertační práci? Zvažujete použití psychodiagnostických nástrojů? V cut-e máme širokou škálu inovativních online psychometrických nástrojů a zajímáme se o mnoho aspektů právě probíhajících průzkumů. Podporujeme studentské průzkumy a spolupracujeme s řadou univerzit - neúčtujeme využití našich psychodiagnostických nástrojů při průzkumu - ale rádi bychom věděli, jak je použijete. Využijte náš formulář ke kontaktu.

Příklady studentských výzkumů

Studenti  univerzit z celého světa s pomocí společnosti cut-e zkoumají psychometrii a jí blízké oblasti:

Zde najdete pár příkladů

• Emoční inteligence - faktory vykolejení pro manažery - Cílem je predikovat aspekty emoční inteligence z testu shapes, Bakalářská práce na EBC University of Applied Sciences Hamburg, Německo
  • Studie platnosti -  využití testu scales numerical (consumer) s testem scales lst-screening, Diplomová práce na Fresenius University of Applied Science, Německo
  • Studie platnosti - využití shapes (basic) s NEO-FFI, Bakalářská práce na Fresenius University of Applied Science, Německo
  • Studie platnosti - využití testu shapes (graduate) s NEO-FFI, Bakalářská práce na Fresenius University of Applied Science, Německo
  • Porovnání testů pro potvrzení výkonnosti - srovnání scales verbal (consumer) compact se standardní verzí testu scales verbal (consumer). Bakalářská práce na Fresenius University of Applied Science, Germany
  • Media multi-tasking jako nový přístup pro predikci myšlenkového chodu  a online učení pomocí testu multi-tasking , testu pozornosti a testu logického uvažování (scales mt, e3+, lst). Bakalářská práce na National University of Singapore
  • Studie určující do jaké míry ovlivňuje multitasking výkonnost u testu - následná studie s využitím testu multi-tasking, testu pozornosti a testu logického uvažování, (scales mt, e3+, lst). Diplomová práce na Birkbeck University in London, Velká Británie
  • Komparace testů výkonnosti - scales lst mobile verze a scales lst tablet verze. Diplomová práce na Stockholm University a bakalářská práce na Luleå University of Technology, 3vedsko
  • Tvoří kontext testy společensky přijatelnějšími - scales verbal (consumer compact) kontext v oblasti byznysu a následně v kontextu fantasy a sci-fi. Získání dat ohledně společenské přijatelnosti pomocí zpětné vazby. Bakalářská práce na University of Giessen v Německu. Výsledky jsou publikovány zde. [EN]

Studentský projekt: Které elementy testu mohou být gamifikovány?

University of Applied Sciences Westküste v Německu provádí vzrušující studentský projekt na fakultě psychologie byznysu. Supervizorem je profesor a doktor Tim Warszta, společně s ním zkoumají, které aspekty psychometrických testů jsou vhodné pro gamifikaci. Vysoké skóre či různé úrovně studie pro sledování pokroku. Výsledkem bude koncept, jak gamifikovat existující test. Následně bude informovat o vývoji beta produktu.

Gamification

Contact us