Zvyšování kvality a udržení absolventů

Sam Shepherd porovnává míru retence přijatých absolventů před a po ukončení studia a navrhuje proces hodnocení absolventů Jurys Inn. Výsledky: Kvalita náboru je lepší; Zaměstnanci zůstávají déle; Počet kariérních postupů po programu se zvýšil.

"cut-e s vámi spolupracuje, aby se ujistil, že je strategie naprosto správná a vhodná. "

Víte, kdo jsou vaši nejlepší žadatelé o absolventské pozice?

Jste rychle schopni přijmout je do svého podnikání – dříve než konkurence? Dokáže váš náborový proces pro absolventy promítnout váš obraz firmy tím nejlepším způsobem.

Při náboru absolventů, budete chtít identifikovat a posoudit dovednosti a atributy, které vaše organizace potřebuje. Čím více informací máte v počátečních fázích náboru, tím dřív se můžete rozhodnout, zaměřit se na ty správné lidi a přijmout je do vaší společnosti. Dokonce i ti, které si nevyberete, si mohou odnést pozitivní pohled na interakce s vámi.

Rychlost, účinnost a efektivnost procesu hodnocení je zásadní. cut-e vám pomůže pochopit, co hledáte, a pak vytvoří řadu testů z našeho portfolia, abychom identifikovali ty, kteří mají správné schopnosti a dovednosti, jsou schopni se učit nebo trénovat, kteří zapadnou do kultury organizace a kteří mít osobnost a pozitivní postoj k úspěchu ve vaší firmě.

Co cut-e dělá pro váš nábor absolventů

cut-e s vámi spolupracuje od samého počátku, tak aby pomohl identifikovat správnou kombinaci testů pro identifikaci absolventů pro Vaši společnost. Systém bude fungovat s vaším brandingem, takže bude vypadat jako váš vlastní, vytvoříte odkazy se systémem sledování žadatelů, tak aby proces byl co nejvíce automatizován.

Férovost pro všechny

Naše testy jsou vyvíjeny tak, aby byly férové a validní – společně s testy ve více než 40-ti jazycích – se snažíme se podpořit své kandidáty v jejich preferovaném jazyce

Bezproblémová integrace

Spolupracujeme se systémy sledování žadatelů, HR a systémů hodnocení, jako jsou Taleo, SAP-HR, Lumesse EasyCruit, i-Grasp a Talentlink. To znamená, že maximalizujeme efektivitu, snižujeme lidskou chybu a učiníme to tak snadným procesem.

Společnost cut-e spustila novou psychometrickou komunikační hru, která je zcela přizpůsobitelná: chatAssess.

Tento účinný nástroj situačního chování využívá způsob instant messagingu takových aplikací, jako je například WhatsApp či Facebook Messenger, aby určil kandidátovy silné stránky, osobnostní charakteristiky a schopnosti. Testování zabere zhruba 6 – 15 minut a bylo vyvinuto za účelem raného screeningu, přilákání a náboru absolventů a stážistů. Toto hodnocení se podobá populárním chatovacím platfomám, které jsou použitelné na smartphonech. Právě to ho dělá atraktivním, zajímavým a pro kandidáty realistickým. Zároveň umožňuje testování prostřednictvím populárního formátu.

Byli jste vyzváni k účasti v online hodnocení

Jste zvědaví, co vás čeká? Nervózní? Sepsali jsme vše, co potřebujete vědět o účasti při Online Hodnocení.