Cut-e má prokazatelnou zkušenost se spoluprací s leteckými společnostmi

cut-e má osvědčené zkušenosti s podniky, mezi které patří i některé nejuznávanější letecké společnosti na světě, a to ve všech oblastech jejich podnikání. Ať už s personálem na zemi, letovými analytiky, palubními průvodčími, učiteli, piloty nebo řediteli. cut-e má zkušenosti s provozováním efektivních náborových procesů.

Stále vzrůstá tlak na přilákání a získání těch nejlepších lidí do leteckého průmyslu, přičemž současně snižuje náklady a čas na nábor. Společnosti potřebují jak osvědčené a udržitelné postupy náboru, tak i výběrové nástroje, které pracují v různých zeměpisných oblastech, ve více jazycích a mohou být podporovány relativně malým interním týmem pro nábor pracovníků. Solidní přitažlivost, nábor a angažovanost jsou více než jen nástroje, které se rozhodnete použít.

Schopnost předvídat při hodnocení pro výběr pilotů

Tento dokument zvaný White Paper vysvětluje, jak náboráři aerolinií mohou vybrat piloty pomocí predikce,  a objevit tak kandidáty, kteří bezpečně a úspěšně splní různé požadavky pro danou roli. Stejně tak je třeba odhalit i praktické zkušenosti potřebné pro řízení letounu, White Paper zdůrazňuje:

• Interaktivní kompetence (leadership, týmová práce a interpersonální dovednosti k řízení posádky a spolupráce s kontrolními věžemi, pozemní posádkou, řízením letového provozu a s dispečery letu; schopnost poskytnout jasné pokyny a instrukce, řešit konflikty a převzít zodpovědnost v případě hrozby, chyby či neštěstí).
  • Operační kompetence (orientace na bezpečnost; situační uvědomění; schopnost odhalovat a řídit chyby; rozhodování; plánování a organizování zákaznické i obchodní orientace).
  • Motivační kompetence (sebeovládání; sebeovládání; asertivita; odolnost; motivace; odolnost vůči stresu a seberozvoj).

Klienti leteckého průmyslu, kteří spolupracují s cut-e

Schopnost předvídat při hodnocení pro výběr pilotů

Víme, co potřebujete:

• Řada přizpůsobitelných a přizpůsobivých nástrojů pro mnoho specializovaných rolí, jako jsou řídící letového provozu a piloti, i pro obecnější role, jako je call centrum nebo prodejní asistenti - ale pro všechny s "leteckým vzhledem a pocitem"
  • Online, mobilní hodnocení, která mohou být dodána bez dozoru při screeningu nebo výběru uchazečů.
  • Široká jazyková dostupnost nástrojů a globální podpora, když ji potřebujete
  • Dodavatel s garancí, realizace a závazku a důvěryhodnost, pro získání jistoty, že pracujete s nejlepšími v dané oblasti - a že spolupracuje se zavedenými společnostmi a podniky v rychlém růstu
  • Osvědčená integrace s ATS a HRI

Naše zkušenosti v oblasti letectví - a co pro vás můžeme udělat

• Definujte nebo upřesněte kompetence pro nabízené role
  • Zmapujte naše testy a nástroje pro vaše role a v případě potřeby navrhněte alternativní hodnocení - a vytvořte si vlastní nástroje
  • Přizpůsobte si své hodnocení tak, aby se projevila vaše vlastní firemní identita
  • Proveďte pilotní nebo zkušební testování, abyste umožnili případné přizpůsobení procesu - a prokázali tím účinnost tohoto přístupu
  • Integrujte se stávajícím systémem ATS nebo HRIS
  • Zkontrolujte proces a zjistěte zda vám nabízí výhody, které očekáváte a budete potřebovat
  • Analyzujte své údaje a vytvořte si vlastní interní měřítka - a zároveň zajistěte přístup ke všem našim normativním datovým sadám
  • Sdílejte nejnovější trendy, naše pozorování a současné výzkumné myšlení, které vytváří hodnocení

cut-e Global Aviation Talent Summit

cut-e zahájil druhý global Aviation Talent Summit v říjnu 2016. Tento summit byl sponzorován společností Etihad. Jednalo se o dva dny plné skvělých prezentací, networkingu a případových studií.

Zde můžete nalézt užitečné odkazy týkající se tohoto tématu (v anglickém jazyce):

Dubai Duty Free o cut-e

"Od té doby, co jsme přijali on-line nástroje společnosti cut-e pro hodnocení, jsme dokázali ušetřit značné množství času a zdrojů při hledání správných lidí pro naši společnost."

easyJet o cut-e

”Společně se společností cut-e a našimi vysoce výkonnými členy palubní posádky jsme vyvinuli dotazník situačního chování, který nám nyní poskytuje skvělé hodnocení úspěchu, která souvisí s kulturou letecké posádky EasyJet."

Finnair o cut-e

”cut-e nástroje nám pomohly vytvořit strukturovanější a přesnější nábory pilotů a letecké posádky, a to s pomocí na míru vytvořenými kompetenčními modely a moderní online psychometrií.”