Naše zkušenosti s integrací

cut-e má bohaté zkušenosti s integrací produktů s mnoha HR informačními systémy (HRIS) a systémy sledování žadatelů (ATS) - a to jak v interních systémech, tak v systémech třetích stran. Naše produkty spolupracují s těmito systémy bezproblémově, takže získáte potřebné informace ve formátu a místě, kterém potřebujete.

Spolupracovali jsme s desítkami poskytovatelů systémů talent managementu a pomáhali s jejich integrací, tudíž přesně víme, jak na to. Ať už již máte zavedený systém správy talentů, nebo v současné době hledáte systém na podporu náboru a řízení zaměstnanců, promluvte si s námi o tom, jak můžete své informace z hodnocení integrovat tím, že je uložíte a zpřístupníte v jednom systému.

Partner [EN]

cut-e, člen Gold level of Oracle PartnerNetwork (OPN), je držitelem Oracle Validated Integration za svoje online hodnotící nástroje

Vybraní klienti, kteří používají technickou integraci od společnosti cut-e

Benefity bezproblémové integrace

Mnoho firem investovalo mnoho nákladů do zavedení ATS systému (Applicant Tracking System) nebo HRIS systém (HR informační systém) s cílem maximalizovat efektivitu procesů podporujících nábor a HR. Online hodnocení je též rozšířené, ale firmy se stále snaží spojit tento proces a data. Potřeba pro integraci existuje v případě, že chcete umožnit plynulý tok dat z hodnocení do existujících systémů. Benefity: bezproblémová uživatelská zkušenost pro kandidáty a zvýšení standardizace a kvality. Můžete nám důvěřovat, cut-e Vám dodá hladkou a spolehlivou integraci opírající se o IT zručnosti, HR a zručnosti řízení projektů.

Kontrolní seznam: jak zabezpečit bezproblémovou integraci vašeho online hodnocení do ATS/HRIS

Pokud jde o integraci online hodnocení, testů a dotazníků do vašeho ATS nebo HRIS systému, sledování záznamů, odborné znalosti a vědomosti jsou klíčovými faktory úspěchu spolu se základními a nevyhnutnými zručnostmi projektového řízení a komunikačními schopnostmi.

cut-e má bezkonkurenční historii projektů integrace s desítkami implementací do velkých či malých ATS a HRIS systémů. Můžete se opřít o naše zkušenosti a podívat se, co se ukázalo jako důležité prodiskutovat, častá úskalí a překážky a co víme, že určitě přispívá k úspěchu.

Po zvážení těchto oblastí se zeptejte svého dodavatele hodnocení na jeho schopnost  podpořit vás v integraci.

Věděli jste? Výsledky Assessment Barometer ukazují:

• Data o talentech analyzuje téměř polovina organizací. 45% společností naznačuje, že má ve své organizaci aktivní Big Data projekty.
  • Využití ATS systémů– vytěžit maximum z integrovaného data flow: 23% respondentů, kteří mají Big Data projekty využívající Applicant Tracking System.
  • Integraci nejvíc využívají ve Švédsku, Francii, Irsku a na Slovensku, kde téměř třetina společností využívá ATS systém.
  • Z těch společností, které využívají ATS systém má jen 28% integrované online hodnocení v systému.

ATS and HRIS systems cut-e has integrated with

Co si vyžaduje integrace?

Úspěšná integrace obvykle vyžaduje, ATS nebo HRIS platformu pro zvaní kandidátů do systému online hodnocení, dodání hodnocení a reportů a ukládání výsledků na základě vašeho předdefinovaného procesu hodnocení.
Na rozdíl od mnohých dodavatelů hodnocení toto umíme dodat a poskytnout kandidátovi bezproblémový zážitek z testování. Díky SSO (Single Sign-On), kandidát přichází do styku pouze s jedním systémem s jedním ověřeným přihlášením, tím se nevyžaduje víc URL adres a loginů. V takové situaci HRIS nebo ATS platforma poskytuje workflow a cut-e obsah hodnocení. V některých organizacích, jsme integrovali cut-e hodnocení i do ATS (jako součást výběrového procesu) a i do HRIS (jako součást post-hire nebo 360° zpětné vazby).

Úspěšná integrace si též vyžaduje jasně definovaný proces hodnocení a osvědčené znalosti a zkušenosti v oblasti technických norem datového rozhraní HR-XML, bezpečnosti a ochrany údajů, kterým tyto projekty čelí. cut-e má v tomto směru relevantní zkušenosti a odborné znalosti.

V neposlední řade je integrace úspěšná, kdy systém dělá to, co klient chce a umožňuje přiměřené hodnocení pro různé pracovní profese - ideálně celou řadu testů a dotazníků pro jednotlivé typy pracovních pozic, jednotlivé úrovně pozic, pro testovaní různých zručností, schopností a osobnostních dimenzí, které jsou důležité pro danou pracovní pozici. Byť úspěšný znamená spolupracovat s dodavatelem hodnocení, který poskytuje hodnocení, které skutečně použijete nebo chcete použít v budoucnu. Dokonce i předaplikační testování, jako je Realistický pohled na práci (RJP) a Dotazníky situačního rozhodování lze integrovat, jak si to Váš proces hodnocení vyžaduje a váš dodavatel ví jak na to.