Mít certifikaci cut‑e se vyplatí!

Ačkoli jsou všechny produkty cut‑e vyvíjeny s ohledem na snadnou administraci a interpretaci, jde v prvé řadě o vysoce odborné diagnostické nástroje.

Z tohoto důvodu jsou v mnoha zemích světa legislativou požadována školení pro jejich uživatele.

V České republice podobná legislativní omezení, bohužel, zatím neexistují. Přesto, na základě zkušeností z trhu CEE, doporučujeme našim klientům absolvování certifikovaných školení cut‑e, která tvoří absolutní špičku v daném oboru.

Tréninky, odborné kurzy, školení, outdoor a teambuilding

• cut‑e - divize Psychometrie - nabízí tréninky a školení pro nejefektivnější a nejsprávnější využití všech svých produktů.
  • Věříme, že pomocí online assessmentu lze překonat četné bariéry. Přestože ve většině zemí není před použitím nástrojů cut‑e vyžadováno žádné školení (a nástroje jsou navrženy tak, aby jejich použití bylo uživatelsky příjemné a výsledky byly ihned srozumitelně k dispozici), doporučujeme klientům absolvování školení zaměřeného na použití a aplikaci produktů a jejich správnou interpretaci.
  • Často jsme také žádáni o podporu při pokročilejším využití našich nástrojů, především při přechodu na profesionální cut‑e diagnostiku z ostatních nástrojů dostupných na trhu (conversion školení), případně jsme požádáni o radu v rámci procesu přípravy 360°zpětné vazby či předvýběrového (preselection) a výběrového (selection) řízení.
  • cut‑e - divize Tréninky - zajišťuje díky rozsáhlým zkušenostem svých zaměstnanců realizaci školení prodejních a manažerských dovedností, specializované workshopy LEGO Serious Play™ a realizaci outdoorových a teambuildingových akcí, a to jak v rámci ČR, tak i v exkluzivních zahraničích destinacích (USA, Skotsko, Izrael, Slovinsko, Malta). Zároveň umíme organizačně i programově zařídit rozsáhlé firemní akce s prvky teambulidingu (např. Vánoční či letní akce – v tomto směru máme zkušenosti jak s menšími akcemi, tak událostmi pro 600 a více zaměstnanců) Pro více informací nás prosím kontaktuje.

Školení cut‑e přináší, mimo jiné, následující výhody:

• Pouze certifikovaní uživatelé dokáží naplno využít potenciál online diagnostiky
  • Certifikovaní uživatelé si mohou být jisti, že se vyhnou chybným interpretacím a tím případnému poškození kandidátů nebo naopak vlastní společnosti
  • Certifikovaní uživatelé nepřijdou o nejvhodnější kandidáty či talenty ve firmě
  • Pouze certifikovaní uživatelé mají přístup k některým speciálním funkcím nástrojů cut‑e a podrobným reportům
  • Pouze certifikovaní uživatelé mají výhodnější ceny při nákupu diagnostiky
  • Certifikovaní uživatelé používají nástroje efektivněji a rychleji, což přináší další úspory
  • Certifikovaní uživatelé mají právo využívat označení "certifikovaný uživatel cut‑e". Rozšíření jejich odbornosti a kvalifikace preferují zaměstnavatelé jak v ČR, tak v zahraničí (cut‑e má vynikající pověst na 70-ti trzích světa)
  • Certifikovaní uživatelé získávají konkurenční výhodu jak pro sebe, tak pro společnost ve které pracují

Co je na školeních cut‑e unikátní:

• Tréninky vede Mgr. Václav Coubal a jeho tým. Václav je jednooborový psycholog, který je jako jediný v ČR certifikovaný pro vedení Assessment center Evropské komise, má rozsáhlé zkušenosti s implementací a interpretací online diagnostiky pro více než 100 společností (mezi jinými KPMG, EY, JOBS.CZ nebo ŠkoFIN) a odborná psychometrická školení absolvoval v Německu, Belgii a Švýcarsku. Více o lektorovi zde
  • Tréninky jsou (na rozdíl od mnohdy horkou jehlou šitých lokálních jednodenních "náhražek") postaveny na metodologii, na jejímž vývoji se podíleli odborníci z Německa, Norska, Švédska, Velké Británie, USA, Švýcarska, České republiky a Slovenska. Tréninky mají vždy takový rozsah, jaký je potřeba k odbornému zvládnutí probírané látky a jsou vždy zakončeny praktickou zkouškou