cut-e vytváří funkční diagnostiku, která těží maximum ze současných technologií.

Vytváříme spravedlivé, atraktivní a především pozitivně vnímané hodnocení. To vše při zachování těch nejpřísnějších testových principů. Maximálně využíváme současně dostupných technologií. Svět technologí se totiž neustále vyvíjí. A s ním se posouvají i naše odborné znalosti.

Rozumíme technologickému vývoji a využíváme jej. Ať již se jedná o technickou integraci s online HR systémy (HRIS / ATS), či o vývoj testů a dotazníků optimalizovaných pro mobilní zařízení, či o jednoduchou interpretaci výsledků takovým způsobem, který kandidáti i HR odborníci vyžadují a očekávají. Tyto reporty umíme komprimovat za účelem poskytnutí okamžitého feedbacku prostřednictvím chytrých telefonů (velikostně v rámci bitů), nebo je můžeme poskytnout ve formě zabezpečeného pdf dokumentu pro další práci a archivaci.

David Barrett mluví v SRTech o budoucnosti talentu, technologie a společnosti

Bezkonkurenční zkušenosti s integracemi

Máme dlouholeté zkušenosti s integrací s širokou škálou HR a ATS systémů a jsme průkopníky HR-XML jako nového standardu. Naše unikátní směs HR expertízy, IT dovedností a zkušeností v projektovém řízení zabezpečuje vytvoření dobrého plánu a jeho následnou implementaci – při dodržení času a budgetu. Máme výborné pracovní vztahy s širokou škálou integračních partnerů a zkušenosti jak s velkými složitými projekty, tak i s menšími a okamžitě implementovanými řešeními. Pokud uvažujete nad integrací své psychometrické diagnostiky s existujícím nebo novým HR systémem, přijďte a promluvte si o tom s námi. Nabízíme široké portfolio diagnostiky a technických zkušeností a rádi vám s integrací pomůžeme.

Skutečné řešení mobilního assessmentu

Víme, co znamená optimalizovat psychometrickou diagnostiku pro mobilní zařízení. Vše jsme již úspěšně dokázali: Jedna záležitost je totiž přeložit testy a dotazníky do HTML5, druhou záležitostí je ale složitější úkol, aby vše dobře vypadalo a aby bylo klienty a účastníky pochopeno, v jakých situacích je vhodné provést testy na chytrém telefonu či tabletu. S takovým množstvím zařízení, operačních systémů a typů spojení je důležité zajistit, aby si testy zachovaly zejména své psychometrické vlastnosti, zůstaly spravedlivé, spolehlivé a objektivní. Neustále zkoumáme ohlasy uživatelů, jejich chování a očekávání, a to proto, abychom si byli jisti, že vytváříme takovou diagnostiku, kterou budoucnost opět vyhodnotí jako nejspolehlivější.

cut-e Mobile Assessment

Článek: Lovení talentů v obrovském rybníku tzv. zlatých rybiček: dosáhněte úspěchu s “Candidate-centred Web 2.0 recruitment”.

Nalézt a následně udržet talent ve své organizaci je pro obchodní úspěch nezbytné. Jak ale talent najít? A co ti, kteří práci momentálně nehledají, či si jen zkrátka nejsou vědomi svých schopností a dovedností? Těmto lidem říkáme “zlaté rybičky”.

Po celém světě firmy hledají ty nejlepší talenty. Jak ale tyto talenty najít, pokud nedostali možnost se projevit? “Talent Solution 2014”, celosvětová studie ze sociální sítě LinkedIn, objevila, že 85% respondentů je otevřených pro změnu pracovní pozice – ale v praxi pouze 25 % aktivně hledá novou práci.

Jak tedy můžeme pasivnější jedince najít, oslovit a dovést k akci? Co znamená, že je někdo označen za “talent” a jak HR určí, kteří lidé se na danou pozici hodí a kteří zapadnou? Odpovědi na tyto otázky vysvětlují nové přístupy shrnuté pod  “Candidate-centred Web 2.0 recrutiment”

cut-e bere ochranu dat velmi vážně

Ochranu dat považujeme za velice důležitou. Díky službám cut-e budete mít důležitá rozhodnutí o náboru a rozvoji vždy fakticky podložená. Za tímto účelem cut-e vyvíjí a dodává vhodná diagnostická řešení. Můžeme vás ujistit, že naše řešení splňují všechny zákonné požadavky pro práci s osobními daty – a mnohdy je i převyšují.

Co děláme pro to, abyste si mohli být jistí, že se s vašimi údaji zachází tak, jak má?

• cut-e má certifikát ISO/IEC 27001 pro systém řízení bezpečnosti dat. V rámci této certifikace máme zdokumentovanou ochranu dat a informací u všech hlavních aplikací cut-e.
    • cut-e má vnitřní zásady na ochranu dat, které obsahují všeobecně platné předpisy pro používání IT infrastruktury a IT řešení, které cut-e GmbH zpřístupňuje pro zaměstnance či uživatele, aby mohli vykonávat svou práci.
    • cut-e zaměstnává odborníky na zabezpečení dat, spolupracuje také se společností Intersoft Consulting Services AG v Německu.
    • cut-e má Prohlášení o dodržování soukromí, které popisuje, jak cut-e shromažďuje, využívá a zabezpečuje osobní data, která nám poskytujete. Jsme zavázáni k budování důvěry při činnostech, při kterých zacházíme s vašimi osobními daty. V tomto ohledu jednáme eticky - a jako důkaz našeho závazku jsme navíc v souladu se všemi požadavky na ochranu soukromí a dat ve všech zemích, ve kterých působíme.

Každý seriózní dodavatel online diagnostiky by měl být schopen odpovědět na otázky týkající se ochrany dat

Na základě zkušeností našich odborníků na ochranu dat ze společnosti Intersoft Consulting Services existují tři základní oblasti, o kterých by měl každý správný dodavatel diagnostiky informovat, co se týče ochrany osobních údajů a soukromí:

• Organizace musí jmenovat zaměstnance, kteří budou zodpovědní za ochranu osobních údajů a soukromí.
            • Organizace musí být schopna prokázat její veřejné zařazení v registru ( v Německu je to dle § 4e zákona o ochraně osobních údaju Spolkové republiky Německo (BDSG)). Každá země má svůj vlastní řídící orgán. (ČR zákon 101/2000 Sb. a další).
            • Organizace musí být schopna vysvětlit, kde jsou osobní data uložena a kdo k nim má přístup.